Vaikuttamistyön koulutus Kongossa

Pidimme vaikuttamistyön koulutuksen myös Kongossa. Osallistujina oli sekä CEPAC- Fida työntekijöitä, CEPACin johtajia ja pastoreita, sekä äskettäin aloittanut vaikuttamistyön tiimi.
Kävimme läpi vaikuttamistyön perusteita peilaten niitä myös Raamattuun. Opettelimme suunnittelemaan vaikuttamistyön strategiaa ja ydinviestiä. Mietimme, mille tasolle viesti pitää viedä ja millä keinoin. Harjoittelimme kampanjasuunnittelua ja sovimme seuraavista askeleista. 


Vaikuttava kampanja - roolileikki 

Englannista - Ranskan kautta Swahiliksi

Aktiivinen, innokas ja taitava porukka!
Todistustenjakopönötys


Ruokahuoltoa - ugalia, kassawaa ja muuta hyvää

CEPAC-Fida autot lahjaksi
Tämä advocacy tiimi on täynnä osaamista! On teologeja, gender based violence - asiantuntijaa, nuortentyöntekijää, pastoria, professoria


Tämä rohkea nainen on melkoista Goljatia vastassa. Hän murtaa hiljaisuutta ja tabuja kuukautisten ja yleenänsäkin naisten asioiden ympäriltä. Hän piti loistavan puheenvuoron Virpin kanssa seminaarissa saaden pastorit, johtajat ja työntekijät hereille. Aihe on hankala myös kirkon sisällä, joten sitkeää, viisasta ja vahvaa vaikuttamistyötä tarvitaan. Hän haastoi esimerkiksi pastorit miettimään, onko oikein, että naisten kirkkoon tulo estyy kuukautisten takia, jos ei ole vessoja, joissa siteen voi vaihtaa.
Hmm.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lemeran pieni kylä

Sieluun tuulee

Kohtaamisia 2