Hiki laiskan syödessä - Terveisiä Thaimaasta


Työmatka Thaimaan Khao Lakin kauniisiin maisemiin. Kuvia ei juuri tullut otettua, mutta sitäkin enemmän imettyä aurinkoa, lämpöä ja valoa joka soluun. Tämä on minulle ensimmäinen kerta täällä suunnalla. Aasiakokemus on tähän asti rajoittunut Lähi-Itään (ja se on outoa, että se alue on Aasiaa).

Matka on sisältänyt turvallisuutta, työhyvinvointia, perhe ja parisuhdekoulutusta, vaikuttamistyön koulutusta. Paljon keskusteluja, haastatteluja ja äänityksiä  - podcasteihin on tulossa vaikka mitä kivaa kuultavaa!

Kulttuuri ihmetyttää ja hämmentää. Tähän astiset kokemukset ovat selkeästi kaaotttisemmasta ympäristöstä. Tai sitten en vaan vielä tavoita tätä kaikkea mitä täällä on - ja kuinka voisikaan muutaman päivän jälkeen. Huvittavaa oli, että lähes yhtäaikaa aloitimme Timpan kanssa pohtimaan minkälaista täällä suunnalla olisi elää (ulkomaille muutto on taas puheissamme läsnä paljon - ehkä siksikin tämä keskustelu aktivoitui). Timpalle tämä seutu tuntuisi olevan aivan ihanne; täsmällisyys, työteliäisyys, järjestelmällisyys, hiljaisuus. Minä kiemurtelen, ja mietin, että tylsistyisikö sitä ja alkaisi haastamaan hillittyä kansaa...


Timpan aloitusdia turvallisuuskoulutuksessa. Mitäpä siihen lisäämään. 


Ensiapuakin harjoiteltiin





Tässä tehtävässä piti osan tehdä ja osan käskyttää....se onkin usein haastavaa suostua toisen komennon alle :)

Mutta kuuma täällä on koko ajan. Hiki valuu ja lämpö yhdistettynä kosteuteen on melkoinen sauna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lemeran pieni kylä

Sieluun tuulee

Kohtaamisia 2