Viimeiset viralliset!

Viimeinen kokonainen päivä yhdessä kansanedustajavieraiden kanssa. Viikko on mennyt nopeasti ja tuntuu melkeinpä haikealta erota tästä ryhmästä! Olemme tutustuneet sekä työhön, mutta myös toisiimme tämän viikon aikana, ja käyneet valtavan hyviä ja syvälle luotaavia keskusteluja. Tämä matka jää varmasti monella tasolla meidän mieleen ja sydämeen - ja tätä myös vieraat kuvasivat omissa palautepuheenvuoroissa. He sanoivat, että on päässyt niin paljon näkemään, kokemaan, kuulemaan ja aistimaan, että sen sulattelussa menee aikaa, mutta nyt jo tietää, että tämä on jäänyt lähtemättömästi mieleen. 
Lisäksi yksi matkan tärkeä anti on se, että paikalliset työntekijät ovat saaneet valtavasti arvostusta ja kiitosta työlleen Suomen valtion puolelta - näiden kansanedustajien kautta. Se on myös äärimmäisen arvokas ja motivoiva asia. 

Aamulla kuitenkin vielä virallisia vierailuja. Ensiksi menimme Sansibarin eduskuntatalolle puhemiehen vieraaksi, sekä naisverkoston vieraaksi. Kävimme arvokasta keskustelua ilmastonmuutoksesta, naisten asemasta, seksuaaliterveydestä ja koulutuksesta. Mukana tänään oli myös Suomen Tansanian suurlähettiläs Riitta Swan, jonka kanssa söimme vielä lopuksi lounaan.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lemeran pieni kylä

Sieluun tuulee

Kohtaamisia 2